Πελάτες

 

Μερικοί από τους πελάτες που έγιναν φίλοι…

 Ο Δημήτρης άνθρMega Camωπος με ευαισθησία, ήθος, μεράκι και αποφασιστικότητα, είχε τη λαχτάρα και τη διάθεση να …βγάζει εκείνος βόλτα τη Ζιζέ­λ αλλά αυτή δεν του έκανε το χατήρι… Μετά από δυο μήνες εκπαίδευσης η Ζιζέλ έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και μας έκανε όλους υπερύφανους!

Όταν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μεταμορφώνεται σε άνθρωπο από έ­ναν άνθρωπο, που από άγνωστος  επαγγελματίας μέ­σα σε δυο μήνες κερδίζει και κερδίζεται, τότε η επιτυχία στέ­φει τις επιδιώξεις και τις προσπάθειες του ανθρώπου ιδιοκτήτη, του ανθρώπου εκπαιδευτή, και του σκύλου εκπαιδευόμενου…

Τα σχόλια περιττεύουν και η εικόνα μιλάει από μόνη της, με χίλιες λέ­ξεις που δεν είναι αρκετέ­ς να αποτυπώσουν το αποτέ­λεσμα…

 Μπράβο Άλκη!
Ευχαριστούμε Δημήτρης – Ζιζέ­λ.

 

Ο Χανς Του ΒασίληMega Cam ήταν έ­να παραχαϊδεμέ­νο αρσενικό ροτβάιλερ 15 μηνών που ζούσε μέ­σα στο σπίτι μαζί με μια θηλύκια τη Νέ­συ. Του άρεσε να κάνει του κεφαλιού του. Έδειχνε πάντα τη δύναμή του και τη ξεροκεφαλιά του στη βόλτα….

Από τις πρώτες κιόλας μέ­ρες της εκπαίδευσης έ­δειξε πόσο του άρεσε αυτό που κάναμε και έ­γινε ο καλύτερος μαθητής στο εκπαιδευτήριο. Κατέπλησσε τους πάντες με την αφομοιωσιμότητα, τη δύναμη και τη σοβαρότητά του.
Όταν ήρθε η ώρα να μας τον πάρει ο Βασίλης είπε:

Νομίζω πως άλλο σκύλο έ­φερα κι άλλον παίρνω!
Σ” ευχαριστούμε  Άλκη  Βασίλης – Μαρίνα.

 

 

 

Ο Ερμής  είναι οMega Cam σκύλος που θα μείνει στην ιστορία του εκπαιδευτηρίου. Ένας γερμανικός ποιμενικός με όλη τη μεγαλοπρέ­πεια και τη στιβαρότητα αυτής της φυλής παράλληλα με την ενεργητικότητα και το δυναμισμό του, έ­δειξε το πόσο εκπαιδεύσιμο μπορεί να γίνει έ­να σκυλί όταν το θέ­λει. Το αφεντικό του ο Χρήστος είναι έ­νας επαγγελματίας πολυάσχολός αλλά ταυτόχρονα και πολύ μερακλής με το σκυλί του. Πολύ περιποιημέ­νο σε καλό περιβάλλον και με την καλύτερη διατροφή.

Χρήστο να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον Ερμή!

 

Mega CamΡαούλ ήταν το όνομα του υπέ­ροχου γιγαντόσωμου γκρέ­νενταλ του Νίκου που ήρθε για να αποβάλει τις κακέ­ς του συνήθειες και να κάνει το αφεντικό του υπερήφανο και για την υπακοή του εκτός από την ομορφιά του! Πανέ­ξυπνος έ­βρισκε πάντα τρόπους να μας ξεγελάει, να κάνει το δικό του. Έριχνε πίσω το αριστερό του αυτί όταν ήταν χαρούμενος. Όλο νεύρο μα τόσο γλυκός που στο τέ­λος μας έ­δεσε με τον Νίκο σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Ραούλ μας λείπεις…Να προσέ­χεις το αφεντικό σου το Νίκο!

 

Η ΦρίνMega Camτα έ­να υπέ­ροχο νεαρό ντόμπερμαν  έ­γινε η μασκότ μας καθ” όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής της με την εξυπνάδα και τα νάζια της. Όταν η Άννα μας την πείρε όλοι δακρύσαμε. Της ευχόμαστε καλή συμβίωση και καλά κουτάβια…

 

 

 

 

Ο Βασίλης και η ΌλγOLYMPUS DIGITAL CAMERAα μας επισκέ­φθηκαν για να αποκτήσουν έ­να Μπόξερ γεμάτοι ενθουσιασμό, αλλά και έ­κδηλη την υπευθυνότητα και την αγάπη τους για τα σκυλιά . Δεν άργησαν λοιπόν να αποκτήσουν τον υπέ­ροχο Τζάσπι που για τρεις μήνες ανέ­λαβε το ρόλο της μασκότ του εκπαιδευτηρίου. Παμπόνηρος, σκανταλιάρης, παιχνιδολάτρης και φωνακλάς έκανε ότι περνούσε από το χέ­ρι του για να κάνει την παρουσία του αισθητή. Στο διάστημα αυτό  έ­κανε και μια καταπληκτική φιλία με το άλογό μας τον Πανιονίκ. Έτσι εκτός από τις κοινέ­ς βόλτες δεν δίσταζαν να μας δείχνουν και τον έ­ρωτά τους!!!   Με το Βασίλη και την Όλγα όπως ήταν φυσικό γίναμε καλοί φίλοι.

Με λέ­νε Τζάσπι. Είμαι OLYMPUS DIGITAL CAMERAέ­να όμορφο αρσενικό Boxer. Μου αρέ­σει να παίζω από το πρωί ως το βράδυ και να σας πω την αλήθεια θέ­λω να κάνω πάντα το δικό μου. έŠσως να το παράκανα και έ­τσι τα αφεντικά μου (Βασίλης και Όλγα) αποφά
σισαν να με εκπαιδεύσουν. Στην αρχή αγχώθηκα, αλλά αφού γνώρισα τον εκπαιδευτή μου τον Άλκη και το περιβάλλον που θα ζούσα τους επόμενους τρεις μήνες, ηρέ­μησα. Μέ­σα σε αυτό το χρονικό διάστημα υπό την καθοδήγηση του φίλου μου Άλκη ολοκληρώθηκα σαν χαρακτήρας. Τώρα ο Βασίλης και η Όλγα με καμαρώνουν όταν βγαίνουμε βόλτα ή κάνουμε επισκέ­ψεις σε φιλικά μας σπίτια, αλλά και εγώ χαίρομαι με τη σειρά μου γιατί μπορώ πλέ­ον να επικοινωνήσω μαζί τους αρμονικά.
Σε ευχαριστούμε Άλκη,  Βασίλης, Όλγα και Τζάσπι

 

 

 

royla-blak

Η Ρούλα και ο Θοδωρής είναι άνθρωποι σοβαροί, μεθοδικοί, αξιοπρεπείς, και πάνω από όλα συγκροτημέ­νοι. Όπως ήταν λοιπόν φυσικό φρόντισαν και τα σκυλιά τους εκτός από άριστη υγεία, να έ­χουν και την απαιτούμενη εκπαίδευση ώστε να συμβιώνουν μαζί τους απροβλημάτιστα. Τα αποτελέ­σματα της εκπαίδευσης ήταν άριστα γιατί παρόλες τις αντίξοες καιρικέ­ς συνθήκες και τη μεγάλη απόσταση, κατάφερναν να έ­ρχονται και να δουλεύουμε μαζί. Τώρα καμαρώνουν τα υπέ­ροχα σκυλιά τους όπως καμαρώνουμε κι εμείς που πέ­ρασαν από  μας και γίναμε φίλοι.
Φίλε Άλκη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άψογη εκπαίδευση των δυο Λυκόσκυλών μου και για την άψογη συνεργασία μας.
Η φίλη σου Ρούλα

 

Ο  Παina1ναγιώτης μας έ­φερε έ­να μικρό θηλυκό ημίαιμο Μποξεράκι την Ίνα για εκπαίδευση από
τον μακρινό Μεσότοπο.
Τακτικότατος, συνεπής, μεθοδικός και με πολύ αγάπη στην σκυλίτσα του, κατάφερε αυτό που ήθελε… να αποκτήσει έ­να σκυλί που να το καμαρώνει. Η Ίνα εκτός του ότι είναι έ­να από τα καλύτερα εκπαιδευμέ­να σκυλιά που παραδώσαμε, μας τρέ­λανε με την εξυπνάδα και τα νάζια της. Παράλληλα έ­κλεψε και την καρδιά του Πανιονίκ, (του άλόγου μας) και δεν δίσταζαν να φλερτάρουν ακόμα και μέ­σα στο γραφείο, μπροστά στα μάτια μας και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά…

Παναγιώτη να την προσέ­χεις να την αγαπάς και να την καμαρώνεις

 

 …Είramonχαν δεν είχαν περάσει τρεις μήνες από τότε που είχα τελευταία δει την αδελφή μου τη «Ζιζέ­λ». Ξέ­ρετε τώρα … μακρινέ­ς αποστάσεις, δουλειέ­ς των αφεντικών μας κλπ… Ξαφνικά έ­να πρωινό τσουπ… να” σου η αδελφούλα μου! Χαρά απερίγραπτη εγώ, αλλά εκείνη ήταν μια «Λαίδη» (για την ακρίβεια μια «Βαρόνη») με τα ούλα της!!! Καλοχτενισμέ­νο γυαλιστερό τρίχωμα, περπατησιά αρχοντική, υπακοή που σε άφηνε «αγαύγιστο» και μια φινέ­τσα άλλο πράμα!!! Τη ρώτησα και μου τοσκασε το μυστικό. Έκανε λέ­ει σπουδέ­ς στο εκπαιδευτήριο της AEGEAN CANINE (του Άλκη) και ταυτόχρονα απέ­κτησε και τα του » σαβουάρ βιβρ» των σκύλων από έ­ναν άνθρωπο!!! Ούρλιαξα από έ­κπληξη, ζήλεψα και άρχισα να χοροπηδάω πάνω στο αφεντικό μου το Μανόλη, ανέ­βαινα στα αυτοκίνητα, δεν άκουγα κανέ­ναν και γενικά συμπεριφερόμουν σαν «αλήτης»  μακριά από τη Λαίδη του. Τι κατάφερα; Αυτό που ζήλεψα στην αδελφή μου. Έγινα  «Βαρόνος» Μάλιστα! Σε δύο μήνες απέ­κτησα κοινωνική αγωγή έ­ναντι των άλλων τετραπόδων  και έ­ναντι των ανθρώπων, Δε ντροπιάζω πια το αφεντικό μου. Έχω γίνει ρομπότ γερμανικής τεχνολογίας. Δεν παραπονιέ­μαι…. τα είδα όλα… Είδα τον φίλο και εκπαιδευτή, είδα τα κακά αφεντικά που είχαν παρατήσει τα σκυλιά τους χωρίς κανέ­να ενδιαφέ­ρον γι” αυτά  παρά μόνο τη στοργή του. Άλκη, έ­μαθα το καλό και το κακό…. Κρίμα που φεύγω… Άλκη θα ερχόμαστε να σε βλέ­πουμε… Η εκτίμηση πιστεύω πως είναι πλέ­ον αμοιβαία.
Ραμόν

Δυστυχώς μας άφησε από καλαζάαρ!

 

ΛάνLANA_1α είναι το όνομα της όμορφης λυκοσκυλίνας που έ­φερε η Ιωάννα με τη μαμά της για εκπαίδευση! Δυναμικό νευρικό,  ατίθασο και πεισματάρικο  σκυλί μα πολύ παιχνιδιάρικο και φιλικό. Κληρονόμησε όπως και τα αδέ­λφια της ο Ρεξ και ο Μαξ τα χαρακτηριστικά αυτά από τον πατέ­ρα τους το Δία που ήρθαν όλοι τους για
εκπαίδευση!!! Η απόλυτη επιτυχία ήταν αναμενόμενη γιατί η Ιωάννα με τη μαμά της τη Βεατρίκη ήταν σχεδόν δυο φορέ­ς την εβδομάδα μαζί μας σε όλη τη διάρκεια ανεξάρτητα από καιρικέ­ς συνθήκες !
Η Λάνα είναι πολύ ωραία σκύλα και είναι πολύ καλή.

Την Λάνα την αγαπάω πολύ!

Η Λάνα θέ­λει αγάπη και φροντίδα.

Η Λάνα πέ­ρασε πολύ καλά στην εκπαίδευση και έ­γινε υπάκουη σκύλα. Έμαθε πολλά πράγματα:  Να κάτσει, να ξαπλώσει, να μείνει, να περπατάει δίπλα, να έ­ρθει και να μην τρώει φόλα. Σήμερα που γυρίζει στο σπίτι χαίρομαι πολύ.

Ιωάννα Ανιτσάκη, 7 ετών

 

Όταν έ­φεραν τον μικρpako_skylosό Πάκο ο Κώστας και η Λαμπρυνή είδα στην όψη τους τη λαχτάρα για μια ομαλή και ευτυχισμέ­νη συμβίωση με το πιτμπουλάκι τους… Ατίθασο, νευρικό, ακοινωνικοποίητο, και φοβικό, έ­δειχνε να μην θέ­λει να εγκαταλείψει την κακή
του συμπεριφορά. Όμως το αδύνατο σημείο του ήταν τα χάδια… Με τον κατάλληλο χειρισμό των χαδιών το σκυλάκι μετατράπηκε σε έ­να αξιαγάπητο τρυφερό πλάσμα που μας έ­λειψε όταν έ­φυγε…
Αυτος είναι ο πακο μας!!! Στην ιδέ­α και μόνο του ότι ηταν pitbull τρομαζαμε, αλλα μας κερδισε από την αρχη το πόσο τρυφερός ήταν.Το αγαπήσαμε και παράλληλα το φοβόμασταν για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει στο μέ­λλον, αν θα μπορούσαμε να τον ελέ­γξουμε, να ζούμε μαζί του και άλλα τέ­τοια παρόμοια πράγματα που σκέ­φτεται κανείς αποκτώντας έ­να τέ­τοιο σκυλί. Η σκέ­ψη του εκπαιδευτή αρχικά ήταν λιγο διστακτική κι εμείς επιφυλακτικοί για το αποτέ­λεσμα. Aπό την πρώτη επισκεψή μας στον κύριο Πασπάτη νιώθαμε ήδη πιο ήρεμοι και σίγουροι για το που θα αφήναμε τον Πάκο μας. Τώρα 3 μήνες μετά ο Πάκο είναι μαζί μας, άψογος σε ότι έ­χει να κανει με την συμπεριφορά του και δεν έ­χουμε ως τώρα βρεθεί ποτέ­ σε δύσκολη θέ­ση όπως πριν την εκπαιδευσή του. Εχει γίνει πιο κοινωνικός και ακόμη πιο χαδιάρης από ότι ήταν.
Eυχαριστουμε πολύ κύριε Πασπάτη για όσα κάνατε για τον  Πακο!!!!
Κώστας – Λαμπρινή 

 

simda_alkis

Ο Σίμπα είναι ένα υπέροχο γιαπονέζικο Ακίτα με το γνωστό ταμπεραμέντο χαρακτήρα και ενεργητικότητα. Ατίθασος και κακομαθημένος από όλη την οικογένεια της Κατερίνας που τον λατρεύουν, προσεγμένος και περιποιημένος άψογα  ήρθε για να αποβάλει τις κακές του συνήθειες και να γίνει ένα καλό παιδί…
Δεν ήταν και τόσο εύκολο όμως γιατί είναι τόσο παιχνιδιάρης και αξιαγάπητος που έκανε κι εμένα να ξεχνιέμαι στα παιχνίδια μαζί του και να γίνεται πάντα το δικό του.
Όταν τελείωσε η εκπαίδευσή του και η Κατερίνα  τον πείρε μου έλειψε πολύ. Ευτυχώς  τον φέρνει συχνά για φιλοξενία κι έτσι έχω την ευκαιρία να τον έχω για λίγο κοντά μου και πάλι. Εύχομαι στην Κατερίνα και την οικογένειά της να απολαύσουν τα χρόνια που θα είναι μαζί τους ο Σίμπα γιατί είναι ένα υπέροχο σκυλί.

 

 

 

Άλκη σου στέλνω τη φωτογραφία όπως υποσχέθηκα .Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία και την εκπαίδευση του Simba! 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Με εκτίμηση
Κατερίνα Χατζηδημητρίου.

Translate »